Waarom Videoloket

Videoloket werkt graag voor gemeenten. Deze specialisatie heeft voordelen. We kennen de cultuur en de politieke gevoeligheid van de lokale overheid.
We weten ook veel over de grote veranderingen die gemeenten ondergaan waardoor we makkelijk kunnen aansluiten en snel begrijpen wat er bedoeld wordt.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel bij Videoloket. Alle producten van videoloket zijn met deskundigen ontwikkeld en gecontroleerd.

Hoge kwaliteit

Video moet er goed uitzien. Daarom wordt altijd gecontroleerd of de kwaliteit van de video’s goed is en de inhoud klopt.

Up to date

De ontwikkelingen gaan hard op het gebied van video. Videoloket volgt het op de voet en adviseert opdrachtgevers op verzoek.

Videoloket produceert ook video’s op maat

Videoloket produceert ook video’s en animaties op maat in samenwerking met de opdrachtgever.

Daarvoor wordt samengewerkt met HRmedia. Dit mediabedrijf is prefered producer voor de landelijke overheid en produceert al jaren toonaangevende video’s voor verschillende ministeries. HRmedia produceert alle animaties en video’s voor Videoloket en verzorgt tevens workshops.

De landelijke overheid twijfelt niet meer aan het gebruik van video. Het is niet meer de vraag of we, maar hoe we video inzetten. Video is een structureel onderdeel van onze communicatie. Hans Rutten, Rijksvideo, Ministerie van Algemene Zaken


Reageren is gesloten.