Workshops

Om video succesvol toe te passen in de communicatie is deskundigheid nodig. Inzicht in welke thema’s geschikt zijn voor video en welke niet. Maar ook specifieke kennis over video en productie en over het publiceren van video via internet.

Videoloket vindt het een belangrijk om in deze groeiende kennisbehoefte te voorzien. Daarom zijn er enkele basisworkshops ontwikkeld:

  • 01.Video en productie


    In deze workshop leert u de basics van videoproductie. U gaat zelf aan de slag met het maken en monteren van eenvoudige video’s. Dat gebeurt met een eenvoudige camera. Na afloop bent u in staat om zelf een eenvoudige video te maken.

  • 02.Video en communicatie


    In deze workshop leert u hoe video een rol kan spelen in communicatieplannen. U maakt kennis met verschillende toepassingen, u leert wat videoproductie inhoudt, hoe u een briefing maakt, wat video kost en hoe u een videoproductie beoordeelt.

  • 03.Video en publicatie


    In deze workshop leert u hoe u video’s publiceert via internet, hoe u ze kunt aanbieden aan de media en welke andere mogelijkheden er zijn om een video onder de aandacht te brengen van een breed of specifiek publiek. Ook leert u hoe u een video van internet afhaalt en integreert in een presentatie bijv powerpoint.


Docent van deze workshops is David Hiemstra. Hij is mede-oprichter van Videoloket en heeft inmiddels twintig jaar ervaring met video en televisie. Hij heeft de afgelopen jaren tientallen workshops gegeven aan communicatieprofessionals van de landelijke overheid over allerlei aspecten van video in de communicatie.

Videoloket kan overigens ook incompany trajecten voor u ontwikkelen. Op basis van uw behoefte leveren we dan een opleidingspakket op maat. Heeft u interesse ? Informeer dan naar onze tarieven en mogelijkheden.

Reageren is gesloten.